Немиря: Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі

Четвер, 14 серпня 2008, 08:19

Віце-прем’єр-міністр, спеціальний представник українського уряду в Грузії Григорій Немиря називає безвідповідальними звинувачення лідера партії "Єдиний Центр" Ігоря Кріля на адресу прем’єр-міністра Юлії Тимошенко у зв’язку з подіями на Кавказі.

Про це він заявив кореспонденту УНІАН.

"Кріль робить заяви у Києві на дачі, а я у Тбілісі роблю те, що має робити уряд у ситуації, що склалась", - сказав Немиря.

"Я розцінюю заяву Кріля, який ніколи не був експертом у сфері зовнішньої політики і міжнародних відносин, як безвідповідальну і спрямовану на пошук власної вигоди", - заявив віце-прем’єр-міністр.

Як відомо, у середу, 13 серпня, Кріль заявив, що через амбіції прем’єр-міністра Тимошенко Україна може втратити свій суверенітет.

На його думку, "Тимошенко непокоїть те, як задовольнити російське керівництво, заручившись його підтримкою у наступній президентській кампанії, а не тими кроками, які можуть унеможливити повторення грузинського варіанту в Україні".

"Тому, вже майже тиждень від початку конфлікту, прем’єр-міністр України ... мовчить та робить вигляд, що для України події на Кавказі є із розряду другорядних, замість того, щоб підписати та оприлюднити вже прийняті урядом України постанови щодо діяльності Чорноморського флоту Росії на території України", - заявив Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News