Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко передумав їхати на ярмарок

Субота, 16 серпня 2008, 11:17

Поїздку президента Віктора Ющенка на Сорочинський ярмарок, заплановану на суботу, скасовано.

Про це журналістам повідомили у прес-службі Полтавської облдержадміністрації, передає УНІАН.

"Візит скасовано. Причини нам не пояснювали. Просто зателефонували з секретаріату президента і довели цю інформацію", - сказав представник прес-служби ОДА.

Раніше Ющенка очікували на офіційному відкритті ярмарку 14 серпня. Того ж дня губернатор Полтавської області Валерій Асадчев заявив, що поїздка перенесена, і 16 серпня президент відвідає ярмарок у приватному порядку.

Водночас, у неділю Ющенко разом з дружиною Катериною здійснить робочу поїздку до Івано-Франківської області, повідомляє прес-служба президента.

Зокрема у Верховинському районі Івано-Франківщини президентське подружжя ознайомиться з ходом ліквідації наслідків стихійного лиха та поспілкується з мешканцями Верховинського району.

Також цього дня президент в Івано-Франківську проведе нараду щодо ситуації в районах, які постраждали від стихійного лиха 23 - 27 липня.

Під час проведення наради під головуванням президента Катерина Ющенко в одному із сіл Івано-Франківщини дасть прес-конференцію щодо надання допомоги постраждалим від наслідків стихії в Західних областях України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування