Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв обіцяє з понеділка відводити війська

Неділя, 17 серпня 2008, 14:44

Росія з понеділка починає відведення військового контингенту, направленого в посилення російським миротворцям, у визначену рішенням Змішаної контрольної комісії від 1999 року зону безпеки і власне на територію Південної Осетії.

Про це заявив президент РФ Дмитро Медведєв у телефонній розмові з французьким колегою Ніколя Саркозі, повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу Кремля.

При цьому російський лідер підкреслив необхідність безумовного й чіткого здійснення грузинською стороною повернення своїх військових підрозділів в місця їх постійної дислокації (казарми).

Разом з тим, представник Міноборони РФ спростував повідомлення грузинської сторони про те, що російські миротворці нібито зайняли населені пункти Хашурі й Ахалгорі.

Він також висловив здивування повідомленнями, що прозвучали в Грузії, ніби російські вертольоти підпалили ліси в районі Боржомі.

"Нам зрозуміло, що грузинські власті готові звалювати на російську сторону відповідальність за будь-які стихійні лиха на території Грузії. До лісових пожеж в Боржомі ми не маємо відношення, проте у разі офіційного звернення грузинської сторони готові надати допомогу в їх гасінні", - сказав представник Міноборони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування