Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дороги й мости Західної України майже відновлені

Понеділок, 18 серпня 2008, 18:09

На територіях, що постраждали від стихійного лиха, відновлено 1156 км доріг.

Про це заявив на нараді з ліквідації наслідків стихійного лиха в західних областях України в понеділок перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, інформує Ліга.net.

"Відновлено 1156 кілометрів доріг. Практично повністю відновлена робота залізниць, сотні мостів знову можуть запускати транспорт", - повідомив, зокрема, Турчинов.

За його словами, вдалося не допустити й епідемії на постраждалих територіях.

Крім того, у постраждалих регіонах не зафіксовані випадки мародерства, не допущені спекуляція і підвищення цін на продукти харчування.

"Це дає можливість нормально і системно проводити відбудовні роботи", - зазначив Турчинов.

У той же час, перший віце-прем'єр поставив вимогу протягом двох тижнів завершити фінансування збитків, які понесли українські громадяни в результаті стихійного лиха.

"Протягом двох наступних тижнів ми повинні підбити підсумки під фінансуванням відшкодування збитків", - цитує його "Інтерфакс-Україна".

Турчинов звернув увагу на те, що в чотирьох регіонах країни ще не закінчився процес складання списків потерпілих і доручив усунути наявні недоліки.

Крім того, перший віце-прем'єр підкреслив, що на нинішньому етапі "не існує проблем фінансування". Він також зазначив, що має довідку з Міністерства закордонних справ про те, що немає проблем з надходженням гуманітарної допомоги в Україну і її розмитненням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...