Ющенко погрожує губернаторам відставкою

Вівторок, 19 серпня 2008, 10:50

Президент Віктор Ющенко погрожує звільнити тих керівників місцевих держадміністрацій, які до 15 листопада не відбудують усі зруйновані паводком будинки на своїх територіях.

"Я буду приймати персональне рішення про перебування голів місцевих держадміністрацій на посадах, якщо до 15 листопада всі роботи по відбудові будинків не будуть проведені", - сказав він, відкриваючи засідання РНБО у вівторок.

Ющенко також попросив місцеву владу завершити найближчим часом відведення ділянок потерпілим громадянам і до 15 листопада надати акти введення в експлуатацію житла.

Крім того, президент звернувся до чиновників з проханням мобілізувати місцеві громади для вивезення сміття з населених пунктів.

За словами Ющенка, під час своєї поїздки до західних областей на вихідних він бачив, що цим займаються виключно представники МНС та військові у той час, як місцеві мешканці не беруть у цьому участі.

Також президент попросив Генпрокуратуру та Рахункову палату встановити контроль над використанням коштів, виділених на подолання наслідків повені у Західних областях України.

"Щойно мені стане відомо, що хтось підкилимно розподіляє кошти, ви будете мати серйозну відповідальність", - попередив президент.

При цьому він висунув вимогу, що "жодна копійка ні до чиїх рук не повинна приклеїтися".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News