Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вже бачать, як Тимошенко покаже свою відданість Росії

Вівторок, 19 серпня 2008, 19:05

Найближчим часом Юлія Тимошенко надасть українському суспільству підтвердження своїй ангажованості політичним керівництвом Російської Федерації

В цьому переконана радник президента Лідія Поречкіна, коментар якої поширила прес-служба президента.

"Сьогодні світ нарешті досяг одностайності в оцінці дій Росії на Кавказі. ООН, ЄС, НАТО одностайно вимагають від РФ виконання зобов‘язань по припиненню вогню та виведення російських військ з території Грузії. Таким чином, ставлення до подій на Кавказі приймає жорсткий формат - або проросійський, або європейський", - вважає Поречкіна.

Тому, на її думку, відтепер позиція БЮТ та її лідера як лакмусовий папірець свідчитиме про їх належність чи то до проросійського, чи то до про європейського табору.

"Отже, найближчим часом ми очікуємо не тільки посилення критики президента України за його принципову позицію щодо підтримки братнього грузинського народу не тільки з боку Партії Регіонів та КПУ, Леоніда Кучми та Леоніда Кравчука, чия позиція давно відома, а й з боку функціонерів БЮТ", - зазначає радник президента.

"Більше того, фракція прем‘єр-міністра у Верховній Раді почне відверто голосувати всупереч коаліційній угоді та солідарно з зазначеними вище політичними силами з широкого спектру питань - від резолюції щодо війни на Кавказі до протидії ініціативам Президента України, що спрямовані на реалізацію європейського вибору України та забезпечення її енергетичної незалежності", - підозорює Поречкіна.

"Таким чином, Юлія Тимошенко, яка не має іншого вибору, ніж наслідувати інструкціям своїх кураторів в Москві, буде змушена продемонструвати українському суспільству свою ангажованість політичним керівництвом Російської Федерації", - зазначила радник Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...