Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ГПУ все ще чекають матеріали на Тимошенко

Середа, 20 серпня 2008, 13:31

Генеральна прокуратура ще не одержувала матеріалів від секретаріату президента щодо перевірки дій прем`єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила заступник генерального прокурора Тетяна Корнякова.

"На вчорашній вечір Генеральна прокуратура ніяких матеріалів з цього приводу не одержувала", - сказала Корнякова, зазначивши, що не має інформації про те, чи надходили такі документи у середу вранці.

18 серпня заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть правоохоронним органам для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції в діях діючого прем`єр-міністра Тимошенко.

Він повідомив, що, за інформацією, що є, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Тимошенко на виборах президента після виконання умов щодо пасивної позиції прем`єр-міністра України та її політичної сили в конфлікті з Грузією.

"Координацію проекту "Вибори-2010" покладено на створений у Москві центр на чолі з Віктором Медведчуком. До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс і Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні займатиметься Дмитро Табачник", говориться в повідомленні.

При цьому, зазначає Кислинський, на реалізацію проекту підтримки Тимошенко вже зарезервовано близько 1 мільярда доларів США.

"Роботу передвиборного штабу вже фактично почато. До неї залучаються українські фінансово-промислові групи, які вже встигли відзначитися на підтримці проросійського проекту в 2004 році. Перебуваючи з найближчим оточенням на Сардинії, Тимошенко скликає під свої прапори "вчорашніх", які прагнуть реваншу, на чолі з Медведчуком. Нещодавно, на особисте запрошення Тимошенко, до них приєднався і Кучма, прилетівши в суботу на Сардинію", - зазначив заступник глави секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування