Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У київському ресторані загинули 4 людини

Субота, 23 серпня 2008, 10:06

У ніч на суботу внаслідок пожежі в ресторані "Блінофф" на бульварі Шевченка в Києві загинули 4 людини.

Як повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу МНС, о 1:05 в чергову частину ГУ МНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні ресторану. Через 6 хвилин на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи.

Осередок пожежі знаходився на вході в ресторан. За словами очевидців, полум'я з входу буквально увірвалося в приміщення і миттєво охопило зал і людей. На момент виникнення пожежі в двох залах кафе знаходилося 8 відвідувачів. Ще семеро, а також охоронець закладу сиділи на літньому майданчику.

Працівники ресторану і деякі відвідувачі встигли покинути приміщення через запасний вхід. Коли ж рятувальники, під час гасіння, потрапили всередину, вони побачили трьох людей без явних ознак життя. Двоє жінок і чоловік задихнулися чадним газом. Трохи пізніше в першому залі було знайдено обгоріле тіло ще одного чоловіка. Особи загиблих встановлюються.

8 людей, в основному молоді люди 18-25 років, один чоловік 37 років, отримали опіки різного ступеня тяжкості. Серед потерпілих офіціантка ресторану. Один з потерпілих, 20-річний хлопець, знаходиться у важкому стані.

Зупинити розповсюдження вогню вдалося за півгодини - о 1:40. Повністю пожежа була ліквідована о 2:04. Внаслідок пожежі вогнем було знищено майно і меблі, закопчені стіни і стеля на площі 40 квадратних метрів.

За попередніми даними, причиною пожежі став підпал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування