Ющенко розповів, з чим Україна ввійде до євросім'ї

Субота, 23 серпня 2008, 10:13

Президент Віктор Ющенко взяв участь у церемонії підняття державного прапора на Майдані Незалежності на честь свята цього символу.

Як повідомляє прес-служба президента, такий захід відбувся вперше.

"Історична справедливість звершилася в доленосному 1991 році. З синьо-жовтим прапором ми вибороли незалежність й відновили свою державність. З ним увійдемо до об'єднаної сім'ї європейських народів. Синьо-жовтий стяг - це символ наших перемог", - заявив Ющенко.

Він повідомив, що у цей урочистий день з Майдану Незалежності національні прапори вирушають з Києва у всі регіони України.

Після виступу Ющенко вручив паспорти громадян України двадцяти сімом дівчатам та юнаків віком 16 років, які представляють регіони країни.

Як відзначає прес-служба, вже другий рік поспіль президент реалізує загальнонаціональний проект "Український прапор у кожну родину", запланований на три роки і розрахований на чотири етапи.

Нині проходить третій етап - забезпечення прапорами державних установ, навчальних закладів міст та обласних центрів. Четвертий етап передбачає передачу прапора у кожну українську родину.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування