Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сказала, коли розгляне нові порядки для ЧФ

Понеділок, 25 серпня 2008, 19:47

Кабінет міністрів у середу, 27 серпня, планує розглянути проекти постанов щодо порядку перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

Про це повідомила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції в Івано-Франківську в понеділок, передає УНІАН.

Зокрема, відповідаючи на запитання журналістів, чи планує уряд розглядати це питання, прем’єр сказала: "В середу будуть розглядатися".

Тимошенко також повідомила, що всі загальноосвітні заклади в регіонах, які постраждали внаслідок повені, мають бути відновлені до початку навчального року. За її словами, з 315 навчальних закладів, які потребують капітального ремонту, лише 15% готові прийняти дітей у новому навчальному році.

У зв’язку з цим прем’єр попередила керівників регіонів про персональну відповідальність за несвоєчасне завершення ремонтних робіт у школах та дошкільних закладах. "Уряд ні в якому випадку не потерпить косметичних процедур, адже ми даємо некосметичні гроші", - заявила Тимошенко.

Вона також повідомила, що на найближчому засіданні уряду буде змінено порядок фінансування дошкільних та загальноосвітніх заходів у постраждалих регіонах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...