Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не зізналася про лікування у Швейцарії, бо соромиться окулярів?

Вівторок, 26 серпня 2008, 11:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на початку серпня провела час у Швейцарії, проходячи курс лікування із поліпшення зору.

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на свої джерела, нагадуючи про недавні обвинувачення заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського в змові Тимошенко з керівництвом Росії про підтримку її на виборах президента.

Як відомо, Кислинський заявляв про те, що Тимошенко знаходиться на Сардинії, куди нібито запрошувала для переговорів екс-президента Леоніда Кучму.

У свою чергу люди з оточення прем'єра розповіли, що насправді Тимошенко лікувалася в одній з німецькомовних країн. За інформацією видання, цією країною була Швейцарія.

Про те, що прем'єр не була на Сардинії, ще минулого тижня на прес-конференції заявила сама Тимошенко.

Прихильники прем'єра запевняють, що про місце свого відпочинку прем'єр не розповідала через сором'язливості.

Люди з оточення прем'єра розповіли, що в Тимошенко розвилася далекозорість - вона стала погано бачити зблизька, тому лікарям довелося виписати їй окуляри.

"Десь півроку тому у неї стало падати зір. Їй стало важко читати. Влітку вона двічі починала курс лікування в одній зі швейцарських клінік", - розповіли джерела.

"У перший раз його довелося перервати через стихійне лихо в Західній Україні, а другий - минулого тижня через засідання РНБО, на якому її повинні були пропісочити через те, що, мовляв, Кабмін погано справляється з наслідками повені. Їй потрібно носити окуляри, але вона соромиться", - додали в оточенні Тимошенко.

За словами друзів Тимошенко, вона, швидше за все, буде носити окуляри з подвійними скельцями в легкій сталевій оправі.

"Верхня частина скелець не дає ніякого збільшення, так що вона спокійно може дивитися вдалину. А якщо вона буде щось читати, опустивши очі, то стане дивитися крізь збільшувальну нижню частину скла", - пояснили співрозмовники.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...