Із загибеллю Сироти "незрозуміла ситуація"

Вівторок, 26 серпня 2008, 11:42

Слідчим відділом Головного управління МВС України в Київській області порушено кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій в неділю ввечері загинув народний депутат Михайло Сирота.

Фото УНІАН

Про це заявив начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВС у Київській області Микола Жукович, повідомляє УНІАН.

За його словами, кримінальну справу порушено за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого" Кримінального кодексу України.

Водночас у прес-службі ДАІ МВС України уточнили, що ДТП сталося 25 серпня о 19.40 у Васильківському районі Київської області, на 39-му кілометрі автодороги Устинівка-Гребінки-Узин.

Внаслідок лобового зіткнення автомобіля "Деу Ланос" під керуванням водія 1984 року народження, жителя одного з сіл вказаного району з автомобілем "Тойота Камрі" загинули обидва водія, а пасажирка "Тойоти" доставлена до лікарні.

У свою чергу, Жукович уточнив, що пасажирка іномарки є дружиною Сироти. На даний час вона перебуває в реанімації лікарні міста Біла Церква.

Наразі причини зіткнення остаточно не встановлені. Як зазначив Жукович: "Там незрозуміла ситуація, дорога в цьому місці рівна, їм ні кого було обганяти". До того ж обидва автомобіля нові – "Деу Ланос" цього року випуску, "Тойота Камрі" - минулого.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування