Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк не хоче повертати корупційну золоту жилу

Вівторок, 26 серпня 2008, 13:08

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк знову заявляє, що не винесе на голосування законопроект, який пропонує створення Тендерної палати в Україні.

Про це Яценюк сказав, виступаючи в ході обласної науково-практичної конференції в Івано-Франківській області у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Спікер нагадав учасникам конференції, що закон, що скасовує дію Тендерної палати в Україні приймався парламентом з усної пропозиції. За словами Яценюка, якби не було прийнято це рішення в парламенті, дотепер "була би державна корупція в системі державних закупівель".

Він також нагадав, що на сьогоднішній день поки що діє тимчасова постанова Кабінету міністрів, що регулює діяльність у цій сфері.

"Я можу вас чітко убезпечити і гарантувати вам те, що навіть будь-яка аналогія того закону, що сприяв корупційним діям, через парламентський зал не пройде", - підкреслив Яценюк, додавши, що в цьому ніхто не повинен сумніватися.

За словами спікера, дана проблема вже стала публічною, "у зв'язку з цим, хто б кому які валізи не носив", ця ситуація не пройде.

"Я не поставлю на голосування законопроект, що буде знову формувати державну корупцію", - сказав Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування