Ющенко і Тимошенко відсвяткують ще одне свято нарізно

Вівторок, 26 серпня 2008, 14:41

Президент Віктор Ющенко разом з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком 29 серпня здійснить робочу поїздку в Донецьку область.

Про це повідомила прес-секретар президента Ірина Ваннікова на брифінгу у вівторок у Києві.

"Головна мета поїздки - вивчення ситуації по реформуванню вугільної галузі регіону, зокрема заходів для безпеки ведення гірничих робіт", - сказала Ваннікова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами прес-секретаря, Ющенко планує на шахті "Червоноармійська-Західна" N1 ВАТ "Шахтоуправління "Покровське" ознайомиться з будівництвом збагачувальної фабрики.

Президент, за інформацією Ванникової, візьме участь в урочистих зборах з нагоди Дня шахтаря і вручить державні нагороди.

Тим часом, за інформацією прес-служби БЮТ, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко святкуватиме День шахтаря в Луганську

Про це повідомила народний депутат від БЮТ Наталія Королевська.

Останнім часом, за словами депутата, склалася помилкова думка, що вугільна галузь Донбасу – це тільки Донецьк. Проте, це далеко не так, наголосила вона.

"Неодноразово на зустрічах з шахтарськими колективами до мене зверталися самі гірники, представники профспілкових організації з проханням провести цього року День Шахтаря саме на Луганщині. І їх прохання буде виконано. Необхідно враховувати, що на Луганщині сконцентровано більше 40% енергетичного вугілля, яке добувається в Україні", - сказала Наталія Королевська.

Депутат запевнила, що День шахтаря Луганщина цього року зустріне на найвищому рівні.

"П’ять років луганські шахтарі їздили на вшановування в професійне свято до Донецька. 5 років на державному рівні ніхто не приділяв належної уваги луганським гірникам. Цього року справедливість буде відновлена. Я прошу цього дня всіх своїх колег відійти від політичних воєн і амбіцій та гідно привітати шахтарів", - наголосила Наталія Королевська.

Читайте також:

Олександр Горобець: Як Тимошенко до шахтарів не пускають

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News