Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи обвинуватили секретаріат Ющенка в наклепі

Вівторок, 26 серпня 2008, 15:33

Депутат Верховної Ради Криму від КПУ В'ячеслав Захаров стверджує, що заступник глави секретаріату президента України Ігор Пукшин поширює неправдиву інформацію про кримських комуністів.

Про це йдеться в заяві Захарова, розповсюдженій прес-службою Кримського республіканського комітету КПУ у вівторок.

Захаров у своїй заяві називає "наклепницьким" твердження Пукшина, розповсюджене прес-службою президента України, про те, що "група кримських комуністів на чолі з народним депутатом України Леонідом Грачем 21 серпня зірвала прямий ефір ТРК "Крим", застосувавши силу проти журналістів".

За словами депутата, кримські комуністи, що прибули для участі в програмі, "не чинили спроб до її зриву, а, навпаки, вимагали проведення передачі в прямому ефірі, як було обіцяно раніше".

"Але саме дана вимога комуністів про проведення передачі в прямому ефірі, а не в запису, не улаштувала організаторів, і вони самостійно ухвалили рішення скасувати проведення передачі", - заявив Захаров, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, відзначає він, "помилковим є і твердження прес-служби президента України, що стосується Леоніда Грача". "Грач на ДТРК "Крим" 21 серпня був відсутній", - підкреслив депутат Верховної Ради Криму.

Він також заявив, що проведення подібних інформаційних передач про НАТО в Криму, де, за його словами, більшість громадян виступають категорично проти вступу України в Альянс, "можна характеризувати тільки як насильство над волевиявленням кримчан".

"Дивно виглядає організація пропаганди натовського курсу президента на державній телерадіокомпанії, роботу якої, до речі, оплачують з кишень платників податків, що здебільшого виступають проти НАТО", - додав Захаров.

Раніше заступник глави секретаріату президента України Пукшин, коментуючи дії групи кримських комуністів на чолі з народним депутатом Леонідом Грачем, які 21 серпня зірвали прямий ефір ДТРК "Крим", застосувавши силу проти журналістів, заявив, що правоохоронні органи повинні дати жорстку й адекватну відповідь на захоплення представниками Комуністичної партії України ТРК "Крим".

На думку Пукшина, діяльність Компартії останнім часом усе частіше набуває характер "організованого кримінального угруповання".

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування