Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров: Росія вступить у СОТ, але не на дискримінаційних умовах

Вівторок, 26 серпня 2008, 18:59

Росія вступить до Світової організації торгівлі у будь-якому разі, але вже на нормальних, а не дискримінаційних умовах.

Про це журналістам заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє УНІАН.

Деякі західні політики після подій у Південній Осетії виступили з критикою дій РФ і почали погрожувати санкціями. Зокрема, міністр торгівлі США сказав, що Росію чекають проблеми при вступі до СОТ.

"Ми брали багато зобов'язань на себе в очікуванні вступу до СОТ. Ми їх виконували, а вступ до СОТ відкладається під сміховинними приводами", - заявив Лавров.

"Не страшно: ми в будь-якому разі вступимо до СОТ, але на нормальних умовах, а не на якихось дискримінаційних умовах. Період до цього вступу піде на користь нашому виробнику", - сказав міністр.

Також Лавров заявив, що Росія не боїться санкцій у відповідь на визнання нею незалежності Абхазії і Південної Осетії, повідомляє УНІАН із посиланням на "Новости-Грузия".

"Що стосується санкцій, то цей метод повністю дискредитував себе у світовій політиці. Ніколи ніхто шляхом санкцій своїх політичних цілей не досягав", - сказав він.

"Росія - самодостатня країна, і спроби загальмувати наші амбітні плани, реалізація яких вкрай важлива для соціально-економічного розвитку країни, не принесуть результатів, хоча комусь, напевно, дуже б хотілося використати провокацію типу агресії Грузії", - заявив Лавров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...