Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко ні слова не сказала про ситуацію на Кавказі

Середа, 27 серпня 2008, 10:30

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко хоче провести окреме засідання уряду, на якому вшанувати українських олімпійців.

"Я хочу доручити провести на наступну середу відкрите засідання уряду, запросити всіх призерів Олімпіади, керівництво НОК і дати почесні грамоти, хто отримав нагороди", - сказала Тимошенко на початку засідання уряду 27 серпня.

Також Тимошенко пообіцяла на цьому засіданні Кабінету міністрів видати олімпійцям фінансові заохочення, обіцяні урядом за завойовані медалі.

"Наша олімпійська збірна виглядала прекрасно, завоювала 27 медалей, посіла 11 місце в командному заліку – це прекрасний результат", - сказала Тимошенко.

У своєму вступному слові вона також торкнулася ситуації з підготовкою учбових закладів у підтоплених регіонах до навчального року.

"В абсолютно критичному стані знаходяться всі школи, дитячі садочки. І якщо вони не рухнули, то затоплені ґрунтовими водами", - додала Тимошенко.

Водночас, прем’єр висловила впевненість, що 1 вересня почнуть працювати всі школи в зоні підтоплення.

У своєму вступному слові Тимошенко жодним словом не згадала ситуацію, яка склалась у зв’язку з визнанням Росією незалежності Абхазії та Південної Осетії.

Водночас, у порядку денному урядового засідання на середу стоїть питання про порядок пересування кораблів Чорноморського флоту Росії за межі дислокації Чорноморського Флоту РФ у Криму.

Як відомо, раніше секретаріат президента закликав Тимошенко підписати вже ухвалені постанови з цього приводу, однак зроблено цього не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування