Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ встановила, хто погрожував Балозі "розправою"

Середа, 27 серпня 2008, 12:53

Служба безпеки України встановила особу, яка підозрюється у вчиненні погроз фізичної розправи на адресу голови секретаріату президента Віктора Балоги.

Про це повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко на прес-конференції у Києві у середу, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє УНІАН.

"На сьогодні встановлено особу, яка підозрюється у вчиненні погроз та з’ясовується, чи не пов’язані вони з державною діяльністю глави секретаріату, тобто чи не були вони здійснені з метою вплинути на прийняття тих чи інших державних рішень", - зазначила Остапенко.

Водночас вона пояснила, що приводом для перевірки СБУ стало звернення від 24 червня цього року Віктора Балоги про надходження від керівництва Кабінету міністрів України погроз на його адресу щодо фізичної розправи.

На підставі закону України "Про боротьбу з тероризмом" відповідними підрозділами СБУ ця інформація ретельно перевірялася.

Крім того, спільно з Управлінням Державної охорони було вжито додаткових заходів з недопущення можливого терористичного прояву тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування