Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів вже чекають розвалу коаліції через Грузію

Середа, 27 серпня 2008, 13:36

Депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що відмова БЮТ від радикального реагування на події в Грузії може дати привід для виходу з коаліції депутатам НУНС.

Про це він сказав в ефірі каналу "Рада", коментуючи початок роботи парламенту 2 вересня.

За його словами, одразу на початку сесії "радикальна група депутатів від НУНС" може внести на розгляд ВР постанову щодо реакції України на події в Грузії, де зокрема йтиметься про "озвірілу російську вояччину".

"Але якщо постанова стосуватиметься таких радикальних речей, то не лише партія регіонів на неї не погодиться, але й БЮТ також. І, я думаю, це може стати причиною для виходу з коаліції радикально налаштованої групи у НУНС", - зазначив Чорновіл.

Він нагадав позицію ПР, яка полягає в тому, щоб Україна "стала третьою стороною у конфлікті між Росією та Грузією" і не виступала на боці однієї зі сторін.

Депутат не виключив, що у перші ж дні робота парламенту може бути заблокована з надуманих причин.

Коментуючи намір президента виступити у парламенті у перший день роботи сесії, Чорновіл висловив припущення, що цей виступ в більшості стосуватиметься критики президента на адресу Партії регіонів і прем’єра Юлії Тимошенко щодо їх реакції на події на Кавказі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування