Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Секретаріат підозрює блок Тимошенко в ініціації імпічменту Ющенку

Середа, 27 серпня 2008, 14:37

У секретаріаті президента не можуть зрозуміти, хто є справжнім ініціатором порушення теми імпічменту президенту – Компартія чи БЮТ.

Про це заявила заступник глави секретаріату президента, представник президента у Верховній Раді Оксана Слюсаренко, повідомляє прес-служба глави держави.

"На жаль, ми спостерігаємо, як деякі політичні сили України грають у кавказькому геополітичному спектаклі другорядні ролі, відведені їм режисерами Кремля", - зауважила Слюсаренко.

Саме так, на її думку, можна розцінити спроби парламентської фракції КПУ зареєструвати законопроект про імпічмент президенту.

"Є підстави вважати, що дії комуністів органічно вписуються у російський сценарій та абсолютно влаштовують офіційний Кремль, який використовує деякі українські сили у своїх геополітичних інтересах", - заявила Слюсаренко.

"Спочатку його політичними маріонетками була ПСПУ, тепер - КПУ. Останнім часом комуністи демонструють скоординованність дій з блоком Тимошенко", - додала вона.

Слюсаренко звернула увагу на те, що "позиція цих двох політичних сил останні півроку відзначається чіткою тотожністю".

"Тому на разі не зовсім зрозуміло, хто є справжнім ініціатором порушення теми імпічменту президенту", - заявила представник президента у Верховній Раді.

"Хочеться вірити, що БЮТ вважатиме неприйнятною для себе таку роль. До речі, про такий розвиток подій за російським сценарієм у секретаріаті президента попереджали ще минулого тижня", - наголосила Слюсаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування