Тимошенко про погрози Балозі: зараз їду в тир тренуватися

Середа, 27 серпня 2008, 15:44

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко називає абсурдом звинувачення у нібито її домовленостях з керівництвом Росії про підтримку на майбутніх виборах президента з боку секретаріату глави держави.

Про це вона сказала на прес-конференції в середу, відповідаючи на питання про те, що СБУ вже отримала відповідні матеріали від секретаріату президента.

"Щодо зради - пред'явили 7 пунктів. Там любов до сала українського, любов до українського борщу. Що там ще може бути таке екзотичне?", - пожартувала Тимошенко.

"Але хочу сказати, що все це абсурд, чесно – не хочу це коментувати. Клянусь. Тому що можна коментувати серйозні речі, але коментувати абсурди – це значить просто ставати співучасником абсурду", - сказала прем'єр.

"Тому я це не роблю. Вважаю це повною безглуздістю, яка відбувається, і вас прошу відноситись до цього відповідним чином, бо воно того заслуговує", - додала вона.

Водночас на прохання прокоментувати інформацію про те, що глава секретаріату президента Віктор Балога звернувся до СБУ через нібито погрози йому від керівництва Кабінету міністрів, Тимошенко пожартувала:

"Через 5 хвилин їду в тир тренуватися. Зараз зір трошки не дуже, але думаю поправлю здоров'я і все буде в порядку. Оптична зброя вже на місці в тирі чекає".

При цьому прем'єр додала: "Політики можуть робити помилки, але чого не можуть робити політики - вони не можуть бути смішними. Це повністю руйнує образ політика".

"Тому я хочу порадити всім політикам України, щоб вони не були смішними в своїх піар-заходах", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування