Ющенко взяв під свій контроль пожежу на Харківщині

Четвер, 28 серпня 2008, 09:18

У Лозівському районі Харківщини продовжують горіти склади боєприпасів 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ.

Як повідомляється на офіційному сайті Харківської облдержадміністрації, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Бабаєв поінформував, що станом на 2 годину ночі 28 серпня було проведено додаткову евакуацію людей з 5-кілометрової зони навколо армійських складів, що горять.

Зараз в евакоприйомних пунктах розміщено близько 700 осіб. Евакопункти розташовуються в середніх школах №1, №3, №4, №7, №12, дошкільних учбових закладах №11 і №13, а також у Будинку культури м. Лозова, повідолмяє УНІАН.

У свою чергу, начальник обласного управління СБУ Андрій Мухатаєв повідомив, що військова прокуратура порушила кримінальну справу за фактом пожежі на військових складах за статтею 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення до військової служби).

Як відомо, пожежа на складах боєприпасів 61-го арсеналу Південного оперативного командування Сухопутних військ спалахнула у середу близько 16.30.

Як повідомляє "5 канал", є інформація про 2 поранених військовослужбовців.

У зв’язку з ситуацією, що склалася, президент Віктор Ющенко взяв під особистий контроль хід ліквідації пожежі на складах з боєприпасами у Харківській області .

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко в екстреному режимі в середу заслухав звіти міністра оборони Юрія Єханурова та міністра з надзвичайних ситуацій Володимира Шандру щодо подій у Харківській області на станції Лозова.

Президент доручив задіяти всі можливі заходи для ліквідації пожежі й звітувати йому про хід ліквідації пожежі щогодини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування