Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає, що нова сесія Ради буде особливою

Четвер, 28 серпня 2008, 12:09

Головним питанням для коаліції демократичних сил залишається виконання коаліційної угоди, переконаний президент Віктор Ющенко.

про це йдеться в листі президента до голови Верховної Ради та лідерів фракцій, що входять до складу коаліції.

Зокрема, президент наполягає на ухваленні парламентом законопроектів, які були визначені як першочергові коаліційною угодою. Йдеться про закони "Про опозицію", "Про внесення змін до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", "Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування".

"Український народ також очікує на результативне голосування за законопроект про скасування пільг народних депутатів України", – вважає президент.

Також президент наполягає на терміновому ухваленні змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік".

У цілому ж президент переконаний, що третя сесія Верховної Ради України VІ скликання матиме особливе значення для Української держави в контексті нових зовнішньо- та внутрішньополітичних викликів.

"Влада має знайти на них адекватні відповіді, забезпечивши насамперед суспільно-політичну стабільність та умови для нарощування позитивної динаміки поступу нашої держави по усіх ключових напрямах реформ", – йдеться у листі президента.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування