Балога: Тимошенко надто захопилася жартами

Четвер, 28 серпня 2008, 16:27

Глава секретаріату президента Віктор Балога заявляє, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко занадто захопилася гумористичним реагуванням на серйозні запитання.

"Останнім часом Юлія Тимошенко взяла за звичку відповідати жартами на вельми серйозні зауваження, які стосуються її діяльності", - цитує слова Балоги прес-служба президента.

"Це свідчить або про нездатність вирішувати проблеми, або про байдужість до людського горя і втрат", - додав глава секретаріату.

Балога підкреслив, що до руйнівних наслідків повені, до постійних проблем із загорянням боєприпасів призводить невиконання Кабінетом міністрів численних рішень РНБО, невчасне і неповне виділення коштів для фінансування державних програм, спрямованих, зокрема, на попередження повеней та стихійних лих, на утилізацію боєприпасів.

Таке ставлення уряду створює надто серйозну проблему, щоби його керівник могла легковажно віджартовуватись, заявив глава секретаріату і додав, що "ця проблема вимагає відповіді по суті".

"Ці питання мали б стати об'єктом прискіпливої уваги правоохоронних органів. Час пошуку стрілочників давно минув", - заявив Балога.

"Варто нарешті назвати прізвища посадовців, чия злочинна недбалість або звичка спрямовувати мільйони бюджетних коштів не за призначенням вже коштували Україні людських життів та мільярдних збитків", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...