Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Тимошенко їздять різними маршрутами

П'ятниця, 29 серпня 2008, 10:18

Президент Віктор Ющенко відбув з робочою поїздкою до Донецької області.

Як повідомляє прес-служба президента, головна мета поїздки – вивчення ситуації з реформуванням вугільної галузі в цілому та у регіоні, зокрема заходів щодо безпеки ведення гірничих робіт.

Перебуваючи в області, Ющенко ознайомиться з роботою шахт Донецької області. Зокрема, він відвідає шахту "Красноармійська - Західна №1" ВАТ "Шахтоуправління "Покровське", де ознайомиться з ходом будівництва вугільно-збагачувальної фабрики та нового блоку шахти.

Під час відвідання шахти заплановано спілкування президента з пресою, яке о 12.15 транслюватиме наживо "5 канал".

Крім того, Ющенко планує відвідати шахту "Жовтневий рудник" ДП "Донецьквугілля", де ознайомиться зі станом робіт щодо підготовки шахти до зимового періоду та поспілкується з шахтарями.

Президент також візьме участь у відкритті сучасного культурного центру "Планетарій". Це перший в Україні культурно-освітній центр, оснащений найсучаснішим обладнанням.

Перебуваючи на Донеччині напередодні Дня шахтаря, Ющенко візьме участь в урочистих зборах з нагоди свята. Він вручить державні нагороди працівникам вугільної промисловості.

Також під час урочистостей, що розпочнуться о 15.00, заплановано виступ президента, який у прямому ефіру транслюватиме ТРК "Україна".

У поїздці Ющенка супроводжують голова Верховної Ради Арсеній Яценюк та заступник глави секретаріату Роман Безсмертний.

Між тим, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у п’ятницю вранці відправилася з робочою поїздкою в Луганську область.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі прем'єра, Тимошенко має намір відвідати орендне підприємство шахти імені газети "Известия" ДП "Донбасантрацит".

Планується, що прем'єр візьме участь у мітингу з приводу запуску в експлуатацію повітроподавального стовбура N6 шахти, а також ознайомиться з роботою устаткування шахти.

Крім того, планується, що глава уряду візьме участь у заходах, присвячених Дню шахтаря, який цього року відзначається 31 серпня. Зокрема Тимошенко відвідає урочистий прийом до честі видатних шахтарів України.

У другій половині дня прем'єр планує відвідати Луганську обласну держтелерадіокомпанію і виступити в прямому ефірі програми "Позиція".

Увечері Тимошенко побуває на святковому концерті, присвяченому Дню шахтаря, а також виступить перед мешканцями й гостями Луганська. Увечері прем'єр повернеться до Київ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування