Кріль обізвав Тимошенко Гебельсом. Він не сватався до Януковича

П'ятниця, 29 серпня 2008, 13:20

Лідер Єдиного центру Ігор Кріль запевняє, що саме прем’єр Юлія Тимошенко руйнує коаліцію.

Лідер Єдиного Центру називає відвертою брехнею заяву прем'єрки про те, що він начебто пропонує створити коаліцію НУНС із Партією Регіонів.

"Чим більш відверта брехня, тим скоріше у неї повірять люди. Цим принципом головного нацистського пропагандиста Гебельса раніше користувалось СДПУ(о). Сьогодні його успішно використовує Юлія Тимошенко разом із своїм головним політконсультантом, лідером есдеків Віктором Медведчуком" - заявив Кріль.

"Ніякої подібної заяви Кріля не було. Натомість у виступі голови Єдиного Центру прозвучали звинувачення на адресу як Віктора Януковича так і Юлії Тимошенко у спільній боротьбі за прихильність Кремля що шкодить національним інтересам України. У своє виправдання Тимошенко перекрутила зміст заяви Кріля, щоб приховати спільні інтереси із ПР", - зазначив Кріль.

Кріль наголошує, що саме БЮТ в порушення коаліційної угоди без погодження із НУНС голосував у лютому разом із комуністами та Партією регіонів за збереження Тендерної палати.

"Через її корупційні механізми Україна щороку втрачала близько 8 мільярдів гривень. За ці гроші протягом декількох років ми могли докорінно змінити стан справ у державі. А вони ставали інструментом збагачення олігархів із цих фракцій та наповнення їх партійних кас" - вважає голова Єдиного Центру.

Кріль стверджує, що ситуація з нинішньою коаліцією не вигідна Україні, оскільки на сьогодні Тимошенко, будучи неконтрольованою з боку парламенту, за для власних політичних амбіцій та в інтересах російського Газпрому провалює газові контракти для України в Лівії та лобіює відмову в розробці газових Чорноморських газових родовищ компанією "Venco" в Україні, а також лобіює транспортування нафти по нафтопроводу "Одеса-Броди" у вигідному для Росії напрямку.

"Є багато інших більш дрібних дій уряду, в тому числі і відвертий "дєрєбан" коштів" - переконаний Ігор Кріль.

Він заявляє, що "так далі тривати не може. Тому, як і кілька днів тому, і сьогодні заявляю, що і Віктор Янукович, і Юлія Тимошенко мають хоча б на рік забути про свої власні амбіції і разом з Президентом Віктором Ющенко створити такі механізми функціонування влади, щоб хоча б один рік вся влада змогла ефективно попрацювати для людей".

"А вже потім нехай йдуть на президентські вибори та змагаються за владу. Так буде чесно по відношенню до власного народу, про інтереси якого вони лише і говорять" - підсумував голова Єдиного Центру.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування