Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обіцяє зробити все, аби парламент запрацював

П'ятниця, 29 серпня 2008, 14:13

Президент Віктор Ющенко запевнив, що зробить все, щоб "парламент раціонально почав свою роботу".

Про це Ющенко заявив в п’ятницю на прес-конференції на території шахтоуправління "Покровське" (Донецька область).

"Я як президент все зроблю для того, щоб парламент раціонально почав свою роботу", - заявив Ющенко.

Він повідомив, що проведе консультації, як із коаліційною більшістю, так і з меншістю в парламенті перед початком роботи Верховної Ради, тому що "мета одна – в спокої почати політичний сезон".

"Я думаю, що політичний сезон, який починатиметься з вересня, як зобов`язання для всіх політиків, на мій погляд, його потрібно почати у взаєморозумінні та єдності, тому що від цього дуже багато що залежить", - сказав президент.

Він пояснив, що саме із стін ВР "виходитимуть перші сигнали стабільності або нестабільності".

"Тому окреме слово я адресую парламентській більшості, яка має бути організованою і має зустріти 2 вересня тими ініціативами, які потрібні для Української держави, для українського ринку в 2008 і 2009 роках", - зазначив Ющенко.

Президент нагадав, що в коаліційній угоді передбачені реалізація 250 законів різних сфер життя, а прийнято 11, внесено проектів 41.

На думку Ющенка, "якби не бути байдужими до країни, до її добробуту, очевидно, є з чого почати, це конкретний план роботи".

Глава держави запевнив, що не буде дискусій "далеких від сьогоднішнього життя", тому що "політизувати, штучно нагнітати дискусію про вторинні речі - це безперспективне життя".

На завершення Ющенко ще раз закликав парламентаріїв до взаєморозуміння і висловив надію, що у політиків вистачить мудрості в "спокої і гармонії почати політичний сезон".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування