Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяють орду нових ворогів

П'ятниця, 29 серпня 2008, 15:06

У секретаріаті президента вважають, що уряд вийшов за межі компетенції, ухваливши рішення про скасування 50% зборів з будівельників, що має начебто вплинути на ціну на житло.

Про це заявив заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак на прес-конференції у п’ятницю.

"Мало того, що уряд вийшов за межі компетенції. Мало того, що рішення вчегове приймалося в порушення закону про Кабінет міністрів, без узгодження з органами місцевого самоврядування, яким треба виконувати це рішення, на мою думку, тут знову більше популізму, ніж реального результату", - заявив Шлапак.

"Переконаний, що мерії вчинятимуть так, як вважатимуть за потрібне, і так як їм дозволено законом. Але боюся, що завтра ми матимемо нових ворогів (уряду). Ми вже маємо ворогів в особі глав обладміністрацій, які, виявляється, винні в інфляції, а тепер обвинуватять мерів, які не хочуть виконувати постанову і робити житло для людей дешевшим", - зазначив він.

На думку, Шлапака треба було погодити це рішення з президентом, провести в цьому році запропонований ним експеримент, а якби він вдався, виділити більші кошти і зрушити проблему з місця.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування