Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко хоче, щоб з Тимошенко і Ющенка залишився хтось один

П'ятниця, 29 серпня 2008, 15:11

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко пропонує започаткувати обов'язкові праймеріз в Україні.

Таку думку він висловив після того, як взяв участь у з'їзді Демократичної партії США, де виступав кандидат у президенти Барак Обама, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Луценко звернув увагу на поведінку лідерів Демократичної партії. "Не секрет, що Гілларі Клінтон дуже важко пережила свою поразку", - зауважив він.

"Її промова була надзвичайно емоційна, але зводилася до одного: "Ми всі одна команда. Я прошу всіх, хто підтримує мене, голосувати за нашого спільного майбутнього президента", - додав він.

Луценко зауважив, що "це було приємно чути українському політику, бо, згідно з нашою традицією, Гілларі Клінтон мала би у той же день оголосити про створення нової партії і продовжити свої змагання за булаву".

Він сказав, що в США політики "діють командно, не дивлячись на емоції". "І цьому українським демократам варто було б повчитися", – додав Луценко.

Політик заявив, що повернувшись зі з'їзду Демократичної партії США, він публічною закличе всі демократичні сили України в ході майбутньої президентської кампанії обов'язково провести праймеріз.

"Де змагатимуться різні кандидати-демократи, але в підсумку всі вони мають на національному конгресі демократичних сил висунути єдину кандидатуру, яка офіційно набере більшість голосів демократичних виборців", - додав Луценко.

"Тільки так можна добитися і перемоги, і поваги в суспільстві. Шлях продовження особистих амбіцій веде в нікуди і з точки зору перемоги, і з точки зору розвитку країни", – переконаний він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування