Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін пообіцяв не зазіхати на Крим

Субота, 30 серпня 2008, 10:22

Росія визнає кордони України і говорити про те, що її метою може бути Крим - провокаційно, заявив прем`єр-міністр РФ Володимир Путін.

Під час інтерв`ю німецькій телекомпанії ARD прем`єру було поставлене запитання, чи можуть стати "наступною метою" Москви Крим і Севастополь як база російського флоту, повідомляє УНІАН.

"Крим не є ніякою спірною територією... Росія давно визнала кордони сьогоднішньої України. Ми по суті закінчили загалом і в цілому наші переговори про кордони... Питання про якісь подібні цілі для Росії, вважаю, віддає провокаційним сенсом", - сказав Путін.

"У нас не було і тут (у Південній Осетії) ніякої мети. Тому, вважаю, говорити про якусь наступну мету некоректно", - додав прем`єр.

"Там, усередині суспільства, в Криму, відбуваються складні процеси. Там проблеми кримських татар, українського населення, російського населення, взагалі слов`янського населення. Але це внутрішньополітична проблема самої України. Маємо договір з Україною щодо перебування нашого флоту до 2017 року, і ми керуватимемося цією угодою", - сказав Путін.

Він також висловив переконання, що Росія не буде в ізоляції через події навколо Південної Осетії та Абхазії.

"Я вважаю, що країна - в даному випадку Росія, яка може відстояти честь і гідність своїх громадян, захистити їх життя, виконати свої міжнародно-правові зобов`язання в рамках миротворчого мандата, така країна не буде в ізоляції, хоч би що казали в рамках блокового мислення наші партнери в Європі, або в Сполучених Штатах. На Європі і Сполучених Штатах світ ще не закінчується", - сказав Путін.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування