БЮТ вимагає знести голову після засідання Київради

Субота, 30 серпня 2008, 11:03

Фракція БЮТ вимагає терміново переобрати голову бюджетної комісії Київради, оскільки нинішній фальсифікує її документи.

Як повідомляє прес-служба голови фракції БЮТ у Київраді Олександра Зінченка, таку вимогу за наслідками засідання 28 серпня Київської міськради БЮТ висловив у зверненні до керівництва Київради. Йдеться, у першу чергу, про рішення Київради щодо пайової участі забудовників.

Голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Роман Ярошенко поставив свій підпис під рішенням про зміни у бюджеті Києва-2008 без засідання комісії, повідомляє прес-служба.

"Жоден з членів комісії не був повідомлений про рішення, що готується, і тим більше не приймав участь у його обговоренні. Фактично, голова комісії поставив підпис під її рішенням самовільно. Законна вимога БЮТ продемонструвати протокол засідання, зрозуміло, залишилась без відповіді", - заявив Зінченко.

Прес-служба відзначає, що напередодні Кабінет міністрів ухвалив рішення, яким звільнив забудовників від половини відрахувань, натомість секретар Київради Олесь Довгий з голосу і без розгляду бюджетної комісії вніс це питання до зали Київради.

"Такого регламент теж не передбачає: після затвердження порядку денного вносити з голосу в зал нові питання і терміново їх ухвалювати не можна. Особливо враховуючи те, що ціна цього рішення сотні мільйонів гривень!", - сказав Зінченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування