Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сподобалося, що затоплені школи вже чекають на дітей

Субота, 30 серпня 2008, 14:32

Прем'єр Юлія Тимошенко задоволена рівнем підготовки освітніх закладів до початку навчального року в областях, що постраждали від повені.

Про це вона заявила на брифінгу за підсумками селекторної наради з губернаторами постраждалих областей у суботу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я повністю задоволена тим, що всі шість областей незалежно від того, наскільки масштабно вони постраждали від повені, всі підготували учбові заклади до нового навчального року", - заявила прем'єр.

Разом з тим Тимошенко заявила, що вона не задоволена роботою у Львівській області, зокрема, в секторі надання 1 тис. грн. учням і студентам сімей, що постраждали від повені першої, другої і третьої категорії.

"Мене не задовольняє ситуація, яка сьогодні склалася в Львівській області, де існує побоювання, що дана робота не буде виконана вчасно", - заявила Тимошенко.

Разом з тим вона підкреслила, що станом на 30 серпня фактично у всіх постраждалих областях проведена виплата учням на 72%.

Тимошенко також повідомила, що в постраждалих областях фінансування проходитиме по абсолютно новій моделі освітньої сфери, яка досі не використовувалася в Україні.

Крім того, за її словами, до 2 вересня всім учбовим закладам, які знаходяться в областях, що постраждали від повені, буде наданий спеціальний казначейський розрахунковий рахунок.

Також прем'єр повідомила, що протягом першого тижня навчального року 2 тисячі студентів з постраждалих областей, які знаходилися на навчанні на контрактній основі, будуть переведені на державну основу навчання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...