Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма вважає, що відставка протверезила Тимошенко

Середа, 10 вересня 2008, 12:28

Екс-президент Леонід Кучма вважає, що Юлія Тимошенко стала більш виваженою після першої відставки з посади прем'єр-міністра.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН, відповідаючи на питання, чи змінилася, на його думку, Тимошенко з часів першого прем'єрства.

"Це так. Раніше вона була просто червоною революціонеркою. Перша її відставка, діяльність в опозиції дали їй нагоду усвідомити помилки", - зазначив Кучма.

"Я думаю, вона зрозуміла, що не можна ламати країну. Коли її ламаєш, ці надломи не загоюються. Це позначається на економіці", - продовжив екс-президент.

"Думаю, що Юлія Володимирівна вже більш практично підходить до існуючих проблем. Головне, вона зрозуміла, що не варто різати по живому", - додав він.

На запитання, як би змінився за Тимошенко зовнішній курс України, Кучма відповів: "Мені здається, сьогодні вона зовсім по-іншому дивиться на Росію".

"Вона розуміє, що Америка вирішує не все. За океаном – це далеко. А Росія – близько. Тимошенко розуміє, що економіка України не здатна розвиватися ефективно без співпраці з Росією. Напевне, розуміє", - зауважив екс-президент.

"Візьміть її поведінку щодо Грузії, Чорноморського флоту. Пані Тимошенко показала, що вона тверезий політик, який не боїться засмутити США", - додав Кучма.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...