Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить зробити Ющенку публічно аналізи, а потім тягати інших на допити

Четвер, 11 вересня 2008, 10:37

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає доцільним залучити найкращі закордонні лабораторії для розслідування справи про отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка у 2004 році.

Про це прем'єр сказала у четвер перед допитом у Генпрокуратурі, куди її було викликано на 10 годину для надання показів у справі про отруєння Ющенка, повідомляє УНІАН.

Коментуючи свій виклик до слідчого, Тимошенко сказала: "Коли одну людину, яку президент вважає своїм конкурентом на виборах, одночасно звинувачують у національній зраді, шпіонажі на Кремль, а зараз ще викликає Віктор Андрійович Ющенко мене в прокуратуру щодо його власного отруєння, я думаю, що це вже "ноу комент", тобто без коментарів".

"І так все ясно. Але я, як законослухняна людина, безумовно, прийшла у Генеральну прокуратуру", - додала прем'єр.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи знає вона щось стосовно справи про отруєння Ющенка, чого ще не знає слідство, Тимошенко сказала:

"Ви знаєте, я думаю, що було б дуже доцільно зараз, щоб Генеральна прокуратура, якщо вона дійсно хоче з'ясувати правду, то потрібно було б звернутися до президента України і звернутися до найкращої європейської лабораторії, залучити експертів з усіх країн, які мають такі самі лабораторії, щоб дійсно публічно зробити аналіз, довести все, а після того людей на допити тягати".

За словами Тимошенко, на допит у цій справі її запрошують вже вдруге. При цьому прем'єр зауважила, що їй "дуже шкода, що сьогодні політизуються всі речі, в тому числі й здоров'я президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування