Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров розкаже в Європі, як Україні між Росією та НАТО

Четвер, 11 вересня 2008, 11:21

Міністр оборони України Юрій Єхануров у четвер, 11 вересня, відбув із дводенним офіційним візитом до Данії.

Цей захід відбувається в рамках Плану міжнародного співробітництва Міністерства оборони України, повідомляє прес-служба Міноборони.

Очікується, що одразу після прибуття на датську військову авіабазу, що дислокована у місті Ольборг, Єхануров розпочне роботу за програмою візиту з огляду розташованого тут транспортного авіаційного крила.

Реклама:

Після цього він вертольотом прибуде до Військової академії Данії, що розташована у столиці країни місті Копенгаген, де має виступити перед керівництвом і слухачами цього вищого військового навчального закладу на тему: "Україна між Росією і НАТО – виклики політики оборони та безпеки".

Наступного дня міністр оборони України відвідає Генеральний штаб збройних сил Королівства Данія та Клуб офіцерів ВМС Данії, де відбудеться церемонія підписання Декларації про наміри щодо співпраці між Міноборони України та Міноборони Данії стосовно операції "Козаки на кризі".

У рамках офіційного візиту Єхануров також зустрінеться у Фалькетингу (датському парламенті) з керівництвом та членами Комітету з питань зовнішньої політики Данії.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування