Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці зрозуміють, якщо Тимошенко звільнять за ріст цін

Четвер, 11 вересня 2008, 12:52

48% українців вважають, що якщо уряд Юлії Тимошенко не зупинить ріст цін, його відставка буде виправдана.

Такі результати соціологічного дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, повідомляє Ліга.net.

Зокрема, відповідаючи на питання " чи буде, на Ваш погляд, виправдана відставка уряду Тимошенко, і якщо так, - то при яких умовах?", 48% респондентів сказали, що якщо уряд не зупинить росту цін;

31% - якщо буде доведено, що прем'єр-міністр діяла всупереч національним інтересам;
25% - якщо уряд допустить ріст ціни на газ з Росії;
24% - якщо Кабмін не виконає обіцянку з приводу повернення внесків Ощадбанку СРСР; 21% - якщо уряд не зупинить ріст корупції;
14% - у випадку неможливості коаліції БЮТ і НУНС приймати рішення більшістю голосів у Верховній Раді;
13% - якщо уряд не виконає обіцянку з приводу скасування призову в армію і переведення її на контрактну основу в 2008 році; 8% - якщо Тимошенко виступить проти зовнішнього євроатлантичного курсу України, який проводить президент України.

У той же час, 17% відповіли, що відставка уряду Тимошенко не буде виправданою ні за яких обставин. 13% не визначилися з відповіддю на це питання.

Слід зазначити, що респонденти могли обрати кілька варіантів відповідей.

Соцопитування проводилося КМІС протягом 1-8 вересня 2008 року. Методом особистого інтерв'ю були опитані 2035 респондентів у віці старше 18 років, що проживають у всіх областях України, АР Крим і Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...