У Медведька Тимошенко порадили тримати язика за зубами

Четвер, 11 вересня 2008, 14:23

Генеральна прокуратура заявляє, що факт отруєння президента Віктора Ющенка доведений слідством, різними іноземними лабораторіями та експертизою із залученням міжнародних спеціалістів.

Про це сказано у заяві прес-служби ГПУ у відповідь на висловлювання прем’єра Юлії Тимошенко про те, що Генпрокуратурі для розслідування цієї справи слід було залучити найкращі закордонні лабораторії.

Прес-служба заявляє, що отруєння Ющенка діоксином "вважається доконаним фактом, який сумніву не підлягає".

"Водночас ми переконливо рекомендуємо політикам та особам, які займають особливо відповідальне посадове становище в державі, утримуватися від подібних заяв. Застерігаємо усіх від втручання у діяльність правоохоронного органу, яке має на меті добитися прийняття незаконних рішень, що переслідується законом", - сказано у повідомленні прес-служби.

Крім того, у повідомленні стверджується, що Тимошенко висловила сумніви щодо отруєння Ющенка діоксином.

Як відомо, у четвер Тимошенко з’явилася на допит у якості свідка у справі про отруєння Ющенка.

При цьому вона заявила, що якщо Генеральна прокуратура "дійсно хоче з'ясувати правду, то потрібно було б звернутися до президента України і звернутися до найкращої європейської лабораторії, залучити експертів з усіх країн, які мають такі самі лабораторії, щоб дійсно публічно зробити аналіз, довести все, а після того людей на допити тягати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...