Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар Ющенка не сумнівається в отруєнні президента діоксином

Четвер, 11 вересня 2008, 15:10

Заступник керівника Державного управління справами, особистий лікар президента Ростислав Валіхновський заявляє, що міжнародні лабораторії підтвердили діагноз діоксинового отруєння Віктора Ющенка.

Про це Валіхновський заявив в четвер, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, авторитетними міжнародними лабораторіями у більше ніж десяти токсикологічних експертизах підтверджено наявність діоксину в організмі Президента України, що підтверджує діагноз діоксинового отруєння Віктора Ющенка.

Зокрема, лабораторії Бельгії, Німеччини, Швейцарії та Великобританії незалежно одна від одної виявили практично ідентичний рівень діоксину в організмі Президента України.

Наприклад, результати ЕМРА тесту №438016 Швейцарської Федеральної Лабораторії від 22 березня 2005 року свідчать, що концентрація діоксину в сироватці крові Президента була вищою за норму в 20 тисяч разів.

У травні 2006 року на вимогу Генпрокуратури було проведено судово-медичну експертизу за участю 15 міжнародних експертів, зокрема з Японії, Німеччини та США. Було беззаперечно встановлено факт діоксинового отруєння президента.

Результати цієї експертизи знаходяться у Генеральній прокуратурі.

Системні тести проводяться на щорічній основі з метою моніторингу стану здоров'я президента. Вони підтверджують, що на даний момент 90% діоксину вже виведено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування