Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ говорить, що Тимошенко щось наплутала зі справами про себе

Четвер, 11 вересня 2008, 16:16

Виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про відсутність у провадженні служби будь-яких оперативно-розшукових справ проти керівництва Кабінету Міністрів.

Про це Наливайченко сказав журналістам, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Або прем'єр-міністр неадекватно проінформована, або просто свідомо недостовірна інформація. Ніякої оперативної або іншої справи щодо керівника уряду або щодо членів Кабінету Міністрів немає", – сказав він.

При цьому він додав, що є тільки заяви секретаріату президента, у яких керівництво Кабміну обвинувачується в державній зраді.

Як повідомлялося, 8 серпня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про відкриття проти неї і ряду посадових осіб Кабміну оперативно-розшукових справ і ведення за нею стеження.

22 серпня СБУ звернулася з запитом у Кабінет Міністрів із проханням надати інформацію в зв'язку з одержанням заяви Секретаріату про загрозу держбезпеці в результаті дій окремих посадових осіб уряду, зокрема, щодо енергетичної безпеки.

18 серпня секретаріат попросив правоохоронні органи перевірити інформацію про домовленості Блоку Юлії Тимошенко з Росією про підтримку майбутньої кандидатури від блоку на виборах президента в Україні з боку Росії і відповідних домовленостей.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування