Луценко вже лякає силовим сценарієм від Балоги

Четвер, 11 вересня 2008, 16:25

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що не допустить сутичок між силовими структурами у випадку реалізації силового сценарію при виході з політичної кризи.

Про це Луценко заявив у четвер під час прес-конференції, повідомляє УНІАН.

За словами міністра, він є противником силового варіанту виходу з політичної кризи.

Але якщо буде наказ головнокомандуючого, а президент України є головнокомандуючим, я його виконаю, будь-який наказ, який надійде. Однак гарантую, що доки я на посаді міністра внутрішніх справ - не допущу, щоб силовик пішов на силовика, який виконує свої обов’язки згідно з чинним законодавством, як ми це вже бачили на прикладах в нашій політиці", - сказав Луценко.

Він також припустив, що "партія війни на чолі з Балогою може штовхнути на силовий сценарій".

Також міністр зазначив, що поки не бачить виходу з кризи, яка склалася в державі.

***

У свою чергу виконуючий обов'язки голови СБУ Валентин Наливайченко заявив про неможливість застосування силового сценарію для вирішення політичної кризи в країні.

"Ніяких вказівок, повірте мені, Служба безпеки не має, ви ж бачите, що ми всі в цивільному, я без охорони. Я впевнений, що Служба безпеки як діяла згідно із законом, так і діє. Ніякі, у всякому разі, відносно Служби безпеки, надзвичайні ситуації з протидії дії або сценарії навіть не розглядаються", - сказав він, повідомляють Українські новини.

За його словами, СБУ буде діяти згідно із законом і не має наміру зловживати законодавством.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування