Секта Черновецького "наїхала" судом на УТ-1

П'ятниця, 12 вересня 2008, 11:10

"Посольство Боже" має намір подати до суду на УТ-1 за наклеп, що міститься, на їхню думку, у фільмі "Попередження" Миколи Вересня.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Посольства Божого" у репортажі про чергове служіння пастора церкви Сандея Аделаджі, повідомляє Обком.

За його словами, церква готується подати до суду на УТ-1, і буде вимагати "відновлення істини і компенсації".

"Треба змусити їх платити за брехню. Кожен повинен відповідати за свої слова. Досить заплющувати очі на підтасування фактів і наклеп. Ми збираємо колегію юристів, і якщо хтось хоче допомогти і готовий відстоювати честь церкви, запрошуємо стати частиною цієї команди", - сказав Аделаджа.

При цьому він зазначив, що після виходу в ефір на каналі УТ-1 "скандальної, наклепницької програми про "Посольство Боже", тема ЗМІ особливо злободенна.

Він також благословив усіх, хто відчуває покликання до журналістики "зупинити потік неправди".

"Вивільняю помазання стати главою, а не хвостом, щоб від вас залежало майбутнє ЗМІ України. Молодь, у нас немає вибору, потрібно бути кращими! Не другими і третіми, а тільки першими, найкращими, і поставити ім'я Бога вище за інші імена, щоб уся земля поклонялася Йому", - сказав пастор.

Як відомо, прихожанином "Посольства Божого" є мер Києва Леонід Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування