Гриценко каже, що між БЮТ і НУНС є тільки шаманські танці

П'ятниця, 12 вересня 2008, 11:46

Голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявляє, що учасники коаліції не ведуть серйозних переговорів щодо її збереження.

Як повідомили у прес-службі голови Комітету Верховної Ради, Гриценко вважає, що для відновлення коаліції не робиться нічого конкретного.

"Є ритуальні, як у шаманів, танці з боку президента та з боку прем‘єра. Заклики, заклинання, але вони скоріше у формі ультиматумів – хто до кого має приповзти на колінах. Але жодних серйозних переговорів, консультацій між учасниками коаліції не проводиться", - сказав депутат.

"Шанси на відновлення демократичної коаліції мізерні, і вони стрімко наближаються до нуля", – додав він.

При цьому Гриценко зазначив, що лідер фракції НУНС В’ячеслав Кириленко і прем’єр Юлія Тимошенко з президентом Віктором Ющенком не спілкуються взагалі, "тільки листами або через засоби масової інформації", а "партійні бійці" поїхали в регіони поширювати на всю країну конфлікт, який виник між можновладцями у Києві.

"Це небезпечна тенденція – перекладати свою політичну безвідповідальність на плечі людей та влаштовувати майдани в регіонах", - зауважив Гриценко.

Він також підкреслив, що у цій ситуації Ющенко досі не зробив заяву, що за жодних обставин не буде застосовано силу для вирішення політичного конфлікту.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування