Яценюк не хоче в президентську пісочницю з Тимошенко і Януковичем

П'ятниця, 12 вересня 2008, 16:00

Глава Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що Віктор Ющенко, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко мають рівні шанси перемогти на виборах президента.

Таку думку він висловив в інтерв'ю щотижневикові "Профіль".

"Дуже важливо, щоб ми не дивилися сьогодні під ноги. Українці за два дні можуть поміняти свою думку. Повірте мені", - відзначив Яценюк.

"Я можу сказати, що сьогодні у всіх трьох практично рівні шанси. До виборів півтора року – якщо ці вибори взагалі будуть. Стартові площадки різні і складні. Але шанси на 2010-й практично рівні, усе залежить від того, як вони побудують роботу", - вважає глава ВР.

На питання про можливості його участі у виборах, Яценюк відповів: "Я розумію ваше питання. Це гра в пісочниці: знаєте, є такий класний хлопець Арсеній Яценюк, він піде на вибори президента. Або з ним щось не те, або він думати не вміє. Ну, це смішно, я не граю в пісочниці".

Тим часом, за результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 25% українців готові проголосувати за прем'єр-міністра Юлію Тимошенко на виборах президента.

24,6% опитаних готові підтримати кандидатуру лідера Партії регіонів Віктора Януковича, 6,8% - нинішнього президента Віктора Ющенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування