Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У військовослужбовців ЧФ забрали громадянство України

Субота, 13 вересня 2008, 11:27

34 мешканці Севастополя, що мали подвійне громадянство, позбавлені українського громадянства.

Про це повідомив журналістам перший заступник прокурора Севастополя Віктор Галюк, передає УНІАН.

За його словами, органами внутрішніх справ Севастополя в Комісію з питань громадянства при президентові України направлено 34 матеріали стосовно мешканців міста, які мають подвійне громадянство з клопотанням щодо втрати ними громадянства України, ці клопотання вже розглянуті й задоволені.

За його словами, 27 військовослужбовців Чорноморського Флоту РФ, які мали подвійне громадянство, втратили громадянство України.

Ще більш як 20 відповідних матеріалів міліція планує направити в Комісію з питань громадянства при президентові України.

Галюк також повідомив, що тиждень тому прокуратура Севастополя за результатами перевірки направила начальнику Управління МВС у місті Севастополі припис щодо активізації роботи з виявлення осіб, які мають подвійне громадянство.

За його словами, проведена нещодавно прокуратурою міста перевірка "показала, що 1595 мешканців міста Севастополя мають подвійне громадянство, тобто громадянство України та інших держав". За його словами, переважно це військовослужбовці Чорноморського флоту Росії, які ще служили на радянському ЧФ, частина із них і зараз продовжує флотську службу на території України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування