Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Єгипті розбився автобус з українськими туристами

Понеділок, 15 вересня 2008, 12:56

12 людей загинули і 37 одержали травми в результаті катастрофи автобуса з туристами в Єгипті біля Червоного моря на півдні Синайського півострова.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на західні ЗМІ і єгипетські правоохоронні органи.

За їхньою інформацією, серед загиблих 7 іноземців (громадяни Нідерландів, Росії та України) і 5 єгиптян.

Водночас за останніми даними Міністерства закордонних справ України, у результаті авіакатастрофи "Боінг-737" у Пермі загинуло 6 українців.

За словами в. о. генерального консула України в РФ Василя Власюка, "усі родичі загиблих уже сповіщені, вони вилетіли до місця трагедії".

"Наші консульські працівники працюють на місці трагедії, вони знаходяться в постійному контакті з місцевою владою і готові надати будь-яку необхідну допомогу родичам загиблих", - підкреслив дипломат.

Як повідомляє прес-служба МЗС України, в адміністрації Пермського краю працює оперативний штаб, контактні телефони: 8-107-342-217-72-50 (235-16-80).

Справа знаходиться на особливому контролі в посольстві України в Росії й у Департаменті консульської служби МЗС України.

Як повідомлялося, пасажирський літак "Боінг-737" авіакомпанії "Аерофлот-Норд", що виконував рейс 821 з Москви, потерпів катастрофу в Пермі близько 3:10 мск.

На борту знаходилися 88 людей, усі вони загинули. Серед загиблих - 21 іноземець, у тому числі українці, громадяни Азербайджану, Франції, Швейцарії, Латвії, США, Німеччини, Туреччини, Італії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування