Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третина українців вірять, що Тимошенко і Янукович вирішили прибрати Ющенка

Понеділок, 15 вересня 2008, 16:56

71,1% українців вважають, що Верховна Рада за рік своєї роботи не вирішила проблем, які є важливими для них і їх родин.

Такі результати опитування отримав Національний інститут стратегічних досліджень в результаті опитування.

Важко відповісти на питання про ефективність роботи парламенту 21,2% опитаних.

На запитання, як змінилося ваше життя за час діяльності теперішнього уряду, 37,5% сказали, що нічого не змінилося, 31,6% відзначили, що життя дещо погіршилося, 13,5 зауважили, що
життя суттєво погіршилося, 12,6% вважають, що життя покращилося лише частково і лише 1,1% сказали, що життя суттєво покращилося.

28,4% опитаних були прихильниками створення демкоаліції, але розчарувалися у ній, 13,6 % - були прихильником її створення і вважають, що її треба зберегти і надалі.

22,6% були противниками створення демкоаліції і залишаються такими і тепер.

17,1% сказали, що їм байдужі будь-які коаліції, а 15,8% важко відповісти.

На запитання, яка політична сила несе, на Вашу думку, несе відповідальність за розвал демократичної коаліції, 31,7% відповіли БЮТ і "Наша Україна", 22,7% - БЮТ, 18,6% - "Наша Україна".

До можливості створення коаліції БЮТ з Партією Регіонів 25,3% ставляться скоріше негативно, 21,2% - скоріше позитивно, 21,2% - важко відповісти.

На запитання, "яка, на Вашу думку, головна мета спільних голосувань БЮТ і Партії регіонів", 29,6% опитаних сказали, що це бажання усунути президента Ющенка як конкурента на майбутніх президентських виборах, 21,8% - бажання БЮТ і Партії Регіонів захопити всю владу в країні, 13,7% - відновлення дієздатності Верховної Ради, 5,0% - реалізація російського сценарію дестабілізації ситуації в Україні.

Опитування проведене за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення України віком від 18 років і старше. Опитано 2011 респондентів у всіх областях України, АР Крим та м. Києві. Похибка вибірки становить 2,3%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування