Донька Ющенка стане моделлю в Мілані

Вівторок, 16 вересня 2008, 09:33

Донька президента Віталіна Ющенко в суботу на Міланському тижні моди демонструватиме одяг відомого українського дизайнера Айни Гасе, яка обшиває і прем'єр-міністра Юлію Тммошенко.

Про це пише газета "Сегодня", зазначаючи, що у Мілані Гасе покаже свою колекцію весна-літо-2009.

"Так, справді, Віталіна буде в ролі моделі на показі в Мілані. Вона активно готується до цієї події", - розповіла подруга Віталіни Олена Мозгова.

Помічниця Віталіни Ющенко Олександра також підтвердила майбутній показ доньки президента. За її словами, старанно худнути до цього Віталіні Ющенко не потрібно, у неї і так з вагою все нормально.

В ательє Айни Гасе розповіли, що поки не можуть показати вбрання, яке буде демонструвати Віталіна Ющенко. Але, судячи з усього, це будуть легкі літні сукні.

Видання зазначає, що Айна Гасе відома в Україні як модельєр, яка шиє вбрання для прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. У Гасе вдягається і донька Тимошенко Євгенія Карр.

Раніше Віталіна Ющенко говорила, що дуже хоче спробувати себе й у ролі дизайнера. За її словами, вона вже давно пробує малювати ескізи одягу, причому не дотримується якогось стилю і малює залежно від настрою. Можливо, участь у показі – крок до власного будинку моди, вважає газета.

Крім того, нагадує видання, на подіум старша донька президента вийде не вперше: на Українському тижні моди вона продемонструвала короткі шорти, топ і високі чоботи на підборах від молодого українського дизайнера Олесі Теліженко.

У цьому місяці Віталіна Ющенко знялася для російської версії відомого модного журналу Vogue. Вона постала в короткій чорній сукні в оточенні друзів – Інни Коржилецької, Олени Мозгової, Едуарда Шеварнадзе-молодшого і брата Андрія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...