Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович про смерть коаліції: ваш віз приїхав, вилазьте!

Вівторок, 16 вересня 2008, 10:17

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про те, що будь-які конфігурації в парламенті без участі основних сил держави "приречені".

Про це він сказав під час свого виступу у парламенті одразу після оголошення голови Верховної Ради Арсенія Яценюка про припинення діяльності демократичної коаліції.

"Сьогодні ми стали свідками і учасниками історичної події, дуже неординарної. Можна сказати, що віз, який везла так звана демократична коаліція, приїхав остаточно і можна сказати "Вилазьте", - зазначив Янукович.

За словами лідера Партії регіонів, життя підтвердило слушність пересторог, "про які ми говорили з часів майданної ейфорії".

"Ми говорили, що помаранчеві політики маніпулюють прагненням народу до справедливості і правди. Вони використовую громадян для досягнення своїх цілей, що не мають нічого спільного з обіцянками принести Україні процвітання, лад та рівність усіх перед законом", - заявив Янукович.

Лідер Партії регіонів наголосив, що "політика помаранчевих призвела до того, що Україна тривалий час жила в режимі перманентних потрясінь, криз та скандалів".

"Дворцові перевороти змінювалися достроковими виборами. Дострокові вибори - погіршенням ситуації всередині країні, ростом цін та інфляцією, зниженням рівня життя людей, падінням міжнародного авторитету України", - продовжив він.

"Усі наші заклики об'єднатися, відмовитися від поділу на демократії і не демократію
ігнорувалися. Натомість робилися спроби переписати історію. Народ переконували, що альтернативи демократичній коаліції немає", - додав Янукович.

"Сьогодні цей процес завершено. І як я казав, віз уже приїхав і застряг у болоті. Так звана демократична коаліція, яка насправді ніколи не існувала, зникла як роса на сонці", - заявив лідер Партії регіонів.

"Змарновано час і колосальні зусилля, розбазарено ліміт довіри мільйонів у спроможність нинішньої влади вивести державу на шлях демократії та розвитку", - додав він.

Янукович заявив, що вихід із нинішньої ситуації "лише в об'єднанні, але об'єднанні з українським народом".

"Жодна з політичних сил, представлених у Верховній Раді, не зможе подолати кризу самостійно. І будь-які нові конфігурації, створені без участі основних сил в державі, приречені", - попередив лідер Партії регіонів.

"Я ще раз кажу – ми не були ініціаторами минулорічних дострокових виборів і не будемо зараз ініціаторами наступних дострокових виборів, якщо вони відбудуться", - додав Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування