Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко поскаржився на глуху стіну мовчання

Вівторок, 16 вересня 2008, 10:39

Лідер НУНС В’ячеслав Кириленко заявляє, що в разі створення коаліції між БЮТ та Партією регіонів Наша Україна перейде в опозицію.

"Ми очікуємо остаточного оформлення Партії регіонів і БЮТ. Це не наш вибір, а вибір наших колег", - сказав Кириленко.

"Ми не зійдемо з позиції захисту українських цінностей... Після остаточного оформлення спілки БЮТ і ПР ми лишаємо для себе один шлях - перехід у національну парламентську опозицію, яка буде опонувати усім антиукраїнським діям, до яких буде вдаватися створювана прокремлівська більшість", - зазначив він.

"Ми не будемо спокійно спостерігати, як ті, хто взяв на озброєння такий курс, будуть нищити українські цінності і здобутки української незалежності. Ми не будемо спостерігати, як ПР і БЮТ будуть змінювати українську конституцію лише з однією метою – забрати повноваження у президента в зовнішній і внутрішній політиці в угоду Кремлю", - сказав він.

"Ми не будемо спостерігати, як дві політичні сили практично розподілять Україну навпіл і будуть свої фінансово-бюджетні питання. на це Наша Україна дасть свідомий і потужний опір", - заявив він.

Він також зазначив, що останньою краплею була позиція БЮТ по Грузії. "Саме дискусії про Грузію наші партнери з БЮТ, на жаль, не витримали", - сказав він.

"Якщо ми не можемо дати спільну оцінку таким резонансним питанням, то виникає питання, як ця демкоаліція захистить демократію", - додав Кириленко.

"Фактично прокремлівська більшість діє і набирає обертів, бо за 10 днів ми почули лише запевнення, що позиція по Чорноморському флоту Росії вони не змінять і будуть підтримувати їхні подальші безкарні дії", - сказав він.

Кириленко також поскаржився, що за десять днів у БЮТ не було "бажання зустрітися і обговорити питання".

"Ми не можемо нескінченно запрошувати партнерів. Ми вперлися в глуху стіну мовчання, що лише підтвердила, що прокремлівська більшість буде юридично оформлена", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування