У Тимошенко вже знають, з ким не створюватимуть коаліцію

Вівторок, 16 вересня 2008, 11:48

Депутат від БЮТ Андрій Шкіль заявляє, що блок має наміри проводити переговори про створення коаліції з усіма фракціями крім "Нашої України" і КПУ.

Про це Шкіль сказав у вівторок в кулуарах Верховної Ради.

"БЮТ буде проводити консультації з усіма фракціями, однак з "Нашою Україною" такі консультації вестися не будуть, бо вони відмовилися", - сказав він.

Шкіль пояснив, що рішення щодо не проведення переговорів з КПУ є офіційною позицією фракції БЮТ, "а у випадку з "Нашою Україною" – це позиція "Нашої України".

"Хоча, на мою особисту думку, переговори з НУНС потрібно проводити, бо вони потрібні. Але я наперед можу передбачити, що вони будуть малоефективні, бо коли одна сторона не хоче їх вести, то якими б не були наші ініціативи, що б ми не пропонували, нічого не буде". – сказав він.

Шкіль також підтвердив інформацію про те, що БЮТ починає підготовку до дострокових виборів, спрямовуючи депутатів на місця для агітації, а також те, що агітаційні штаби БЮТ у регіонах уже розгорнуті.

При цьому він запевнив, що підготовка до виборів для БЮТ не є пріоритетом.

"Ми і досі вважаємо, що парламенту потрібно працювати, але якщо буде загроза парламентаризму, ми будемо його захищати. Є тільки один варіант подальшої співпраці – це діалог між президентом і парламентом. Поки що його немає", - сказав Шкіль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...